arh    UKIM-znak10

FACULTY OF ARCHITECTURE SKOPJE
SS. CYRIL AND METHODIUS UNIVERSITY IN SKOPJE

 

Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

iknow

menu

menuB

TihomirLukic
 
Проф. д-р Тихомир Јукиќ, ЗАГРЕБ, ШТО ДА СЕ ПРАВИ СЛЕДНО?
ВИЗИИ И СТРАТЕГИИ ЗА РАЗВОЈ НА ГРАДОВИТЕ
Предавање во рамки на годишната докторска конференција на
докторските студии по архитектура и урбанизам на
Архитектонскиот факултет при УКИМ во Скопје
 
понеделник - 5. 12. 2022, 19:00 часот, амфитеатар на АФС

Festival Days of Oris 22

Speakers

PreliminarnaDoktorski 1PreliminarnaDoktorski 2PreliminarnaDoktorski 3

Studija20221

Studija20222

Studija20223

Studija20224

Studija20225

Studija20226

Studija20227

Studija20228

Studija20229

 

 

 

  

Свечено одбележување и прослава на јубилејот - 73 год. од одржувањето на првиот академски час на Архитектонскиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј во Скопје“.

Автор на фотографиите е Маја Јаневска.

ПОКАНА-ПРОСЛАВА АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ-2022

  

Фотографии од церемонијата на свечено врачување индекси на новата генерација на студенти по архитектура на Архитектонскиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје која се одржа во амфитеатарот на АФС на 3.10.2022 год.

Автор на фотографиите е Мила Гавриловска.

IzborniStudija2022

Konecna-VtorCiklus-2022-23VtorRok

upisi 2022-23

Preliminarna2022-2023VtorCiklus1

PrvAkademskiCasPokana2

 

КонкурсНИПново1
КонкурсНИПново2КонкурсНИПново9
КонкурсНИПново4КонкурсНИПново13
КонкурсНИП7

Cirre-logo-2023

9th CONFERENCE OF INTERDISCIPLINARY RESEARCH ON REAL ESTATE SKOPJE, NORTH MACEDONIA, OCTOBER 10-11, 2024

 

MKD post social-media 1-1

Уживај во студентскиот живот и верувај во иднината

ALB post social-media 1-1

Shijo jetën studentore dhe beso në të ardhmen

ПостерГрадотКакоСцена
Градот како сцена: изведување на јавниот простор
 
KonkursEI-2
 
AseismicSummer1
AseismicSummer6
 
thumbnail Logo MEXT
MEXT scolarship
Erasmus
ERASMUS+ конкурс за студентска мобилност 2023-24
Erasmus
Еразмус+ Конкурс за академска мобилност на наставен кадар за учебната 2023-24 година
 

titan2022 
 
Банер SoCoN aaa2022
 
MedjunarodenKoRasadnik 2

 

 

StudentEducation

Atelier Emona

logo ambasada

Конкурс за изработка на лого по повод 30-годишнина од дипломатските односи меѓу Италија и Северна Македонија

Democracy10

KonkursOkta

 
poster
 
Plakat
Konkurs2023
Konkurs2023 1 
 
 

SHARE Skopje 2022 - Poster A4 - updated 01.11.2022

 

 
 
IDD2022-2
IDD5
IDDlink
IDDlinkReg

RockProject

logo-orizzontale-1320x250

Conference call Tallinn slika

 

NextBuilt

DaysOfOris21

fluid-9---profile-picture-fb-ig

 

ELEVATE INFO

facebook instagram

SwitzerlandConference

Swiss Government Excellence Scholarships for the Academic Year 2022/2023
Postdoctoral Scholarships
PhD Scholarships
Research Fellowship 

INDIS2021

thumbnail image001

Повеќе информации за конкурсот

Erasmus

КОНКУРС - ПРОГРАМА ЕРАЗМУС+

ИНДИВИДУАЛНА МОБИЛНОСТ ЗА СТУДЕНТИ

за академската 2021/2022 година