arh    UKIM-znak10

FACULTY OF ARCHITECTURE SKOPJE
SS. CYRIL AND METHODIUS UNIVERSITY IN SKOPJE

 

Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

iknow

menu

menuB

WorldClient

 

Почитувани корисници на E-mail сервисот на доменот arh.ukim.edu.mk

од 5 мај 2021 година одпочнавме процес за

мигрирање на нашиот сервис на серверите на Microsoft.

од 10 мај 2021 година ќе стартуваат префрлувањата на сите стари е-мејлови

на новите сервери, и доколку некои мејлови недостасуваат ве молиме за трпение.

Процесот ќе трае неколку дена.

Сите мејлови пратени и примени до понеделник 10 мај 2021 година ќе бидат сочувани во

архивата на компјутерскиот центар на А.Ф.

Ви пожелувам пријатна работа.

 

Cirre-logo-2023

9th CONFERENCE OF INTERDISCIPLINARY RESEARCH ON REAL ESTATE SKOPJE, NORTH MACEDONIA, OCTOBER 10-11, 2024

 

MKD post social-media 1-1

Уживај во студентскиот живот и верувај во иднината

ALB post social-media 1-1

Shijo jetën studentore dhe beso në të ardhmen

ПостерГрадотКакоСцена
Градот како сцена: изведување на јавниот простор
 
KonkursEI-2
 
AseismicSummer1
AseismicSummer6
 
thumbnail Logo MEXT
MEXT scolarship
Erasmus
ERASMUS+ конкурс за студентска мобилност 2023-24
Erasmus
Еразмус+ Конкурс за академска мобилност на наставен кадар за учебната 2023-24 година
 

titan2022 
 
Банер SoCoN aaa2022
 
MedjunarodenKoRasadnik 2