arh    UKIM-znak10

FACULTY OF ARCHITECTURE SKOPJE
SS. CYRIL AND METHODIUS UNIVERSITY IN SKOPJE

 

Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

instagram twit facebook ilearn mail

iknow

menu

menuB

TemiMag2023

FSS

odluka

Plakat Zorica -

NSban1

template2

is2

 АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ-ПОКАНА-НОВОГОДИШНА ЗАБАВА 2023-3

Почитувани колеги и пријатели, 

Ве покануваме на прославата по повод новогодишните и божиќните празници која ќе се одржи во петок, 30.12.2022 година, со почеток во 12.00 часот на „Сквер“ на втори кат во просториите на Архитектонскиот факултет, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје. Прославата е организирана заедно со ФСС на АФС, студентите на АФС и целокупната академска заедница на Факултетот. 

Ќе ни причинува голема чест и задоволство доколку ја збогатите нашата прослава со Вашето присуство. 

Со почит,  

Проф. д-р Огнен Марина 

Декан

TihomirLukic
 
Проф. д-р Тихомир Јукиќ, ЗАГРЕБ, ШТО ДА СЕ ПРАВИ СЛЕДНО?
ВИЗИИ И СТРАТЕГИИ ЗА РАЗВОЈ НА ГРАДОВИТЕ
Предавање во рамки на годишната докторска конференција на
докторските студии по архитектура и урбанизам на
Архитектонскиот факултет при УКИМ во Скопје
 
понеделник - 5. 12. 2022, 19:00 часот, амфитеатар на АФС

Festival Days of Oris 22

Speakers

PreliminarnaDoktorski 1PreliminarnaDoktorski 2PreliminarnaDoktorski 3

Studija20221

Studija20222

Studija20223

Studija20224

Studija20225

Studija20226

Studija20227

Studija20228

Studija20229

 

 

 

IDD2022-2
IDD5
IDDlink
IDDlinkReg

RockProject

logo-orizzontale-1320x250

Conference call Tallinn slika

 

NextBuilt

DaysOfOris21

fluid-9---profile-picture-fb-ig

 

ELEVATE INFO

facebook instagram

SwitzerlandConference

Swiss Government Excellence Scholarships for the Academic Year 2022/2023
Postdoctoral Scholarships
PhD Scholarships
Research Fellowship 

INDIS2021

thumbnail image001

Повеќе информации за конкурсот

Erasmus

КОНКУРС - ПРОГРАМА ЕРАЗМУС+

ИНДИВИДУАЛНА МОБИЛНОСТ ЗА СТУДЕНТИ

за академската 2021/2022 година