arh    UKIM-znak10

FACULTY OF ARCHITECTURE SKOPJE
SS. CYRIL AND METHODIUS UNIVERSITY IN SKOPJE

 

Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

instagram twit facebook mail

iknow

menu

menuB

   70GAFS

logoostanidoma1

Почнувајќи од денеска, сè до враќањето во нашите училници, на факултетската веб страна и фејсбук профилот ќе објавуваме линкови до поучни онлајн предавања одржани на некои од најдобрите школи за архитектура во светот.

ОСТАНИ ДОМА - УЧИ АРХИТЕКТУРА ОД ФОТЕЛЈА !