DSC_7668
DSC_7669
DSC_7670
DSC_7673
DSC_7677
DSC_7680
DSC_7682
DSC_7684
DSC_7687
DSC_7691
DSC_7692
DSC_7693
DSC_7697
DSC_7699
DSC_7705
DSC_7707
DSC_7711
DSC_7712
DSC_7715
DSC_7717
DSC_7721
DSC_7722
DSC_7724
DSC_7733
DSC_7735
DSC_7743
DSC_7746
DSC_7747
DSC_7748
DSC_7750
01/30 
start stop bwd fwd
  

 

Фотографии од церемонијата на свечено врачување индекси на новата генерација на студенти по архитектура на Архитектонскиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје која се одржа во амфитеатарот на АФС на 3.10.2022 год.

Автор на фотографиите е Мила Гавриловска.