arh    UKIM-znak10

АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

instagram twit facebook mail

iknow

menu

menuB

   70GAFS

phidac 2019 
 
ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА РОК ЗА ИСПРАЌАЊЕ РЕЗИМЕА

Рокот за пријавување и доставување на резимеа за V меѓународен симпозиум на студенти на докторски студии од областа на градежништвото, архитектурата и заштитата на животната средина „PhIDAC 2019“ е продолжен до 28.06.2019 год. Известувањето за прифатените резимеа ќе биде испратено до авторите до 05.07.2019 год. Рокот за испраќање на комплетните трудови е 02.09.2019 год.