DSC_4659
DSC_4672
DSC_4673
DSC_4695
DSC_4715
DSC_4718
DSC_4734
DSC_4747
DSC_4753
DSC_4758
DSC_4763
DSC_4780
DSC_4788
DSC_4804
DSC_4806
01/15 
start stop bwd fwd
  

 

Претставување на резултатите од студентската работилница во рамки на меѓународниот проект „Rehabilitation of Mass Housing Neighborhoods“, со учество на колеги од Факултетот за архитектура од Детмолд, Германија и Факултетот за архитектура од Белград, Србија. Настанот се оддржа на Архитектонскиот факултет во Скопје на 15.9.2022-та година, а изложбата може да се погледне во галеријата „Коридор“. 

Фотографиите се на Мила Гавриловска.