arh    UKIM-znak10

FACULTY OF ARCHITECTURE SKOPJE
SS. CYRIL AND METHODIUS UNIVERSITY IN SKOPJE

 

Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

instagram twit facebook mail

iknow

menu

menuB

Обука за енергетска ефикасност и обновливи извори на енергија

 

Архитектонски факултет при Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје објавува

 

ОГЛАС

за Обука за енергетска ефикасност и обновливи извори на енергија

 

Обуката за енергетска ефикасност и обновливи извори на енергија, во обем од 2 ЕКТС, ќе ги опфаќа следните теми

  1. Одржливост

  2. Енергетска ефикасност

  3. Обновливи извори на енергија

  4. Фотоволтаични системи

  5. Проектен менаџмент

и ќе се спроведе преку одржување на теоретска и практична настава од 20.10.2018 година.

Наставата ќе се изведува за време на викендите, со времетраење од 3 саати, во просториите на Архитектонскиот факултет.

Стекнатите квалификации кандидатите ги потврдуваат преку успешно полагање на завршен испит и истите се потврдуваат со Сертификат за успешно помината обука.

Заинтересираните кандидати може да се пријават најдоцна до 5.10.2018 година на адреса This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

Архитектонски факултет

 

 

download PDF 

ОГЛАС за Обука за енергетска ефикасност и обновливи извори на енергија