arh    UKIM-znak10

FACULTY OF ARCHITECTURE SKOPJE
SS. CYRIL AND METHODIUS UNIVERSITY IN SKOPJE

 

Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

instagram twit facebook mail

iknow

menu

menuB

ПОДГОТВИТЕЛНА НАСТАВА II

ЗА СИТЕ СРЕДНОШКОЛЦИ КОИ НЕ МОЖЕА ДА ЈА СЛЕДАТ ПОДГОТВИТЕЛНАТА НАСТАВА ЗА ТЕСТОТ ЗА УТВРДУВАЊЕ СКЛОНОСТ ЗА СТУДИРАЊЕ АРХИТЕКТУРА ВО ПРВИОТ РОК, АРХИТЕКТОНСКИОТ ФАКУЛТЕТ ПРИ УНИВЕРЗИТЕТОТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ ОРГАНИЗИРА УШТЕ ЕДЕН, ВТОР ЦИКЛУС ПОДГОТВИТЕЛНА НАСТАВА

/ 17. август 2020 – 22. август 2020/

Како последица на пандемијата на Ковид 19, а со цел да се почитуваат мерките на претпазливост за спречување на ширењето на вирусот, оваа година подготвителната настава за Тестот за утврдување склоност за студирање архитектура на Архитектонскиот факултет при УКИМ во Скопје, ќе се одржи - online. За да може кандидатите да ја следат подготвителната настава во овој формат, треба да имаат компјутер или таблет и стабилна интернет врска.

Предавањата ќе се одржуваат секојдневно, од 17. август 2020 година (понеделник) до 21. Август 2020 (петок), со почеток во 12:00 часот, online - преку платформата Zoom (Zoom.us). Демо тестирањето, исто така, ќе се одржи online - преку платформата „Zoom“ (www.zoom.us), во сабота, на 15. август 2020 со почеток во 12:00 часот.

 

К   А   Л   Е   Н   Д   А   Р

НА ПОДГОТВИТЕЛНА НАСТАВА ЗА ТЕСТОТ ЗА УТВРДУВАЊЕ СКЛОНОСТ ЗА СТУДИРАЊЕ АРХИТЕКТУРА НА АРХИТЕКТОНСКИОТ ФАКУЛТЕТ ВО СКОПЈЕ ПРИ УНИВЕРЗИТЕТОТ СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ ВО СКОПЈЕ

/ 17. август 2020 – 22. август 2020/

 

П   Р   И   Ј   А   В   А

ЗА ПОДГОТВИТЕЛНА НАСТАВА ЗА ТЕСТ ЗА УТВРДУВАЊЕ СКЛОНОСТ ЗА СТУДИРАЊЕ АРХИТЕКТУРА НА АРХИТЕКТОНСКИОТ ФАКУЛТЕТ ПРИ УКИМ ВО СКОПЈЕ

 

PDFPDF пријава                                     wordWORD пријава